Skip to content

New born lifestyle

Die kleine handjes en voetjes, eerste haartjes en dat immense geluk van nieuw leven. Dat wil je toch voor altijd bewaren!

De eerste weken met je new born vliegen voorbij, maar zijn zo fijn om op terug te kijken. Een new born lifestyle reportage geeft je die mogelijkheid, zodat jullie deze herinneringen goed kunnen bewaren.

in jullie comfort zone

In de eerste weken na de geboorte van jullie kindje gebeurt er al genoeg. Voor een new born lifestyle shoot kom ik dus graag bij jullie thuis zodat jullie in je vertrouwde omgeving kunnen blijven.

Bijkomend voordeel is dat jullie huis, de babykamer en andere baby-decoratie ook gelijk wordt vastgelegd. Willen jullie toch liever naar buiten met jullie kleine spruit? Dat kan natuurlijk ook.

Het ideale moment voor een new born reportage

Qua timing adviseer ik altijd om de shoot tussen de 2 tot 4 weken na de bevalling in te plannen. Jullie new born is dan nog wel lekker klein en als ouders zijn jullie dan vaak al een beetje gewend ten opzichte van de eerste dagen.

Gaat de kraamtijd niet zoals verwacht en willen jullie zo’n shoot liever later? Dan noemen we het gewoon een family lifestyle shoot en kom ik alsnog bij jullie fotograferen. Een baby blijft aandoenlijk en ook met 4, 5, 6 maanden of zelfs 1 jaar is zo’n shoot nog net zo waardevol!

Bekijk hier mijn pakketten

Zilver

150,-
shoot van 1 uur
5 foto's in hoge resolutie
Online keuze galerij
Kledingadvies
Flexibiliteit in mijn agenda
Geen album
Geen wanddecoratie

Platina

525,-
shoot van 2 tot 2,5 uur
15 foto's in hoge resolutie
Online keuzegalerij
Kledingadvies
Flexibiliteit in mijn agenda
Luxe album van 20x30 cm
1 correctiemoment voor album-opmaak
Wanddecoratie van 30x40 cm op glas of aluminium

Review

''Vorige week hebben we een newborn lifestyle fotoshoot gehad. Sybrinne heeft veel ervaring en kan goed met kinderen opschieten waardoor zelfs onze peuter van 2,5 jaar super leuk op de foto's staat! Ze is heel snel en zorgt voor een relaxte sfeer. Hierdoor staan we allemaal spontaan en ontspannen op de foto. We zijn erg blij met het resultaat.''
newborn-lifestyle-fotograaf
Eva
Bron: Google reviews