Skip to content

Familieshoot

Een familieshoot is om zoveel redenen waardevol. Mooi om te hebben voor nu, als foto op de kast of aan de muur. Maar ook vele jaren later, als je kinderen niet meer zo klein zijn of als je zelfs al kleinkinderen hebt. Veel moeders maken dagelijks foto’s van hun kinderen, maar vergeten dat ze er zelf niet vaak op staan. Zonde!

Tijdens een familieshoot staan jullie niet alleen stil op één plek. Integendeel! Jullie gaan plezier maken en dat zie je terug op de foto’s. Afhankelijk van de samenstelling geef ik kleine opdrachtjes of stel ik vragen om speelse en spontane momenten uit te lokken. Zo laat ik de shoot zo ontspannen mogelijk verlopen en hebben jullie quality time tijdens de shoot!

Shooten = quality time!

Een familieshoot bestaat in vele vormen. Een gezinsshoot, een shoot met opa en oma erbij of zelfs alle kinderen en kleinkinderen van opa en oma. Ook huisdieren horen erbij en zijn uiteraard welkom!

Familieshoots op een mooie buitenlocatie zijn vaak fijn omdat de kinderen zich vrij voelen en iedereen de ruimte heeft. In regio Rotterdam en Lansingerland weet ik genoeg fotogenieke locaties te vinden, maar ik vind het ook geen probleem om elders in Nederland af te spreken.

familieshoot in de studio

Een gezinsshoot in de studio is ook mogelijk. Hier hanteer ik wel maximaal 4 personen tegelijkertijd in verband met de ruimte en mijn stijl van fotografie. 

Wil jij een studiofoto met meer personen? Dan is een collage of montage in dezelfde stijl ook een mooie oplossing. Neem hiervoor contact met me op, dan bespreek ik graag de mogelijkheden.

 

Bekijk hier mijn pakketten

Zilver

150,-
shoot van 1 uur
5 foto's in hoge resolutie
Online keuze galerij
Kledingadvies
Geen album
Geen wanddecoratie

Al deze tarieven zijn op basis van maximaal 5 personen. Voor grotere groepen kunnen jullie contact met me opnemen. Verder zijn deze tarieven exclusief reiskosten indien de locatie verder dan 15 km vanaf postcode 2661 ligt.

Platina

525,-
shoot van 2 tot 2,5 uur
15 foto's in hoge resolutie
Online keuzegalerij
Kledingadvies
Luxe album van 20x30 cm
1 correctiemoment voor album-opmaak
Wanddecoratie van 30x40 cm op glas of aluminium

Review

''Dit is al de derde fotoshoot die we bij In Beeld fotografie gedaan hebben. Iedere shoot was een groot succes. Sybrinne weet prachtige, spontane foto's te schieten. Zelf met onze kleine kids heeft ze alle geduld en weet ze de juiste momenten vast te leggen. Communicatie verloopt erg prettig en snel. Echt een topfotograaf en zeker aan te raden!''
spontaan en ontspannen op de foto
Denise
Bron: Google reviews